beats by dre cheap

EVO MENE PONOVO!!!!!!

Ponovo sam pokrenuo ovaj blog pa da vas obavjestim sta se desilo ova 2 mjeseca

Vezni igrač Newcastle Uniteda Danny Guthrie prešao je u Reading kao slobodan igrac. Sa novim premijerligašem Guthrie je potpisao trogodišnji ugovor.Za NUFC je odigrao 92 utakmice i postigao 2 gola.

Golman Newcastle Uniteda Fraser Forster je posle dve godine pozajmice u Celtic-u, potpisao stalni ugovor. Forster je potpisao ugovor na četiri godine a visina transfera iznosi 2.5 miliona eura.

Gael Bigirmana u Newcastle Unitedu

Talentovani Gael Bigirimana je iz Coventry Citya stigao u Newcastle United. Bigirimana ima samo 18 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.Gael Bigirimana je sa Newcastle United-om potpisao ugovor na pet godina. Visina transfera je 1.25 miliona eura.

Igrač Newcastle Uniteda Peter Lovenktands prešao je u Birmingham City kao slobodan igrač. Sa Birminghamom je potpisao ugovor na dvije godine.Peter Lovenkrands je za Newcastle United odigrao 75 utakmica i postigao 22 gola.

Alan Smith je prešao u Milton Keynes Dons, potpisavši ugovor na dvije godine.Presao je kao slobodan igrac.Alan Smith je za NUFC upisao 85 nastupa i nije se upisivao u strijelce.

Newcastle United club
http://newcastleunitedclub.blogger.ba
10/07/2012 19:56